Haluatko antaa nuorille urheilijoille tai omalle lapsellesi parhaat mahdollisuudet menestyä urheilussa? Avain menestykseen ei ole pelkästään fyysinen kunto tai tekninen taito. Mielen lujuus ja mentaalinen valmius ovat yhtä kriittisiä. Onneksi voimme auttaa!

Nykyajan huippu-urheilussa pelkkä fyysinen kunto ja tekninen osaaminen eivät riitä. Kun kilpailun panokset kasvavat ja marginaalit menestyksen ja pettymyksen välillä kapenevat, mentaalinen suorituskyky nousee usein ratkaisevaksi tekijäksi. Nuorille urheilijoille, jotka ovat vielä kehittämässä itsetuntoaan, oppimiskykyään ja kykyään käsitellä paineita, mentaalinen valmennus on erityisen arvokasta. Se antaa heille työkaluja, joiden avulla he voivat käsitellä niitä monia haasteita, joita he kohtaavat urallaan – olipa kyse sitten pettymyksestä, loukkaantumisesta, kilpailupaineesta tai joukkuetoverien ja valmentajien kanssa toimimisesta.

Mentaalinen suorituskyky ei ole vain kyky keskittyä peliin tai kilpailuun. Se on kokonaisvaltainen ymmärrys omista ajatuksista, tunteista ja käyttäytymisestä sekä kyky hallita niitä optimaalisen suorituksen saavuttamiseksi. Tämä ymmärrys ja hallinta vaikuttavat siihen, kuinka nuoret urheilijat reagoivat stressiin, kuinka he asettavat ja saavuttavat tavoitteita, kuinka he kommunikoivat joukkuetovereiden ja valmentajien kanssa sekä kuinka he selviytyvät vastoinkäymisistä. Tämä tekee mentaalisesta suorituskyvystä korvaamattoman osan nuoren urheilijan kehityspolkua.

Introdusoimme Mentaalivalmennuksen alkukartoituskyselyn seuroille ja joukkueille, joka on suunniteltu erityisesti nuorille urheilijoille. Kartoituksen hinta alkaa vain 10 € per pelaaja – investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti kentällä ja kentän ulkopuolella.

Miksi valita meidän alkukartoituskyselymme?

  1. Syvällinen analyysi: Käymme läpi seitsemää erilaista mentaalivalmennuksen aihealuetta, jotka tarjoavat kattavan käsityksen yksilön ja joukkueen toiminnasta harjoituksissa, peleissä ja muissa kilpailuissa.
  2. Räätälöity palaute: Analysoimme kaikki saadut vastaukset ja tarjoamme joukkueelle ja valmennukselle yksilöllistä palautetta, joka auttaa teitä ymmärtämään ja kehittämään vahvuuksia sekä tunnistamaan haasteita.
  3. Yhteinen läpikäyntipalaveri: Järjestämme yhdessä joukkueen ja valmennuksen kanssa palaverin, jossa keskustelemme tuloksista ja suosittelemme parhaita käytäntöjä mentaalivalmennuksessa.

Mentaalivalmennus on ratkaisevan tärkeää urheilijan kehityksessä. Se auttaa käsittelemään paineita, parantamaan keskittymistä ja vahvistamaan itsetuntoa. Niinpä, olipa kyseessä joukkueurheilija tai yksilölajin edustaja, mentaalivalmennuksen alkukartoitus on ensimmäinen askel kohti urheilumenestystä.

Oletko valmis antamaan joukkueellesi tai lapsellesi etumatkaa kilpailijoihin nähden? Tilaa mentaalivalmennuksen alkukartoituskysely nyt! Keskity fyysiseen harjoitteluun, kun me autamme varmistamaan, että mieli on yhtä vahva kuin keho.

Tule mukaan mentaalivalmennuksen vallankumoukseen ja näe eron itse – kentällä ja sen ulkopuolella!