Hei! Miten voimme auttaa?

Ota meihin yhteyttä sivustomme lomakkeella, sosiaalisen median kanavissa tai sähköpostitse kysy@voittamaton.com! Olemme täällä sinua varten!

Usein kysyttyä:

Mikä on verkkovalmennus? Kuinka se eroaa perinteisestä valmennuksesta?

Verkkovalmennus on etäyhteyksin toteutettavaa valmennusta, jossa valmentajaa ja valmennettavaa ei ole sidottu samaan paikkaan. Verkkovalmennusta pystyt tekemään omalla puhelimellasi, tietokoneellasi tai muulla älylaitteellasi missä päin tahansa.

Perinteinen valmennus käsitetään yleensä valmentajan ja valmennettavan yhteisenä kohtaamisena sovitussa valmennuspaikassa. Verkkovalmennuksessa sinulla on valmentajan tuki, mutta valmentaja ei ole paikan päällä harjoittelemassa kanssasi.

Onko alustalla videoita tai ohjeita harjoitustekniikoista?

Verkkovalmennukset sisältävät suoritustekniikoita, ohjeita sekä videoita esimerkiksi mentaalivalmennuksesta.

Miten voin seurata edistymistäni ja saavutuksiani verkkovalmennusalustalla?

Verkkovalmennusalusta sisältää mittarin valmennettavan omassa tilissä, joka seuraa edistymistäsi kurssin aikana.

Toimiiko alusta mobiililaitteilla, kuten älypuhelimilla tai tableteilla?

Kyllä. Alusta toimii kaikilla mobiililaitteilla, myös älypuhelimella ja tableteilla.

Kuinka kauan verkkovalmennus kestää? Voinko jatkaa sitä halutessani?

Verkkovalmennuksen kesto riippuu pitkälti suoritusnopeudesta. Verkkovalmennukset ovat voimassa kertaostoksena vuoden ajan, ja jäsenille ne ovat jatkuvasti saatavilla. Voit jatkaa verkkovalmennusta vuoden ajan siitä, mihin kohtaan jäit tai aloittaa kokonaan alusta niin monta kertaa kuin ehdit.

Onko alustalla yhteisö tai ryhmä, jossa voin keskustella muiden kanssa ja saada vertaistukea?

Pyrimme jatkuvasti kehittämään jäsentemme palveluita ja toiveita. Tavoitteenamme on kehittää jäsenillemme paikka, jossa he voivat keskustella keskenään asioista ja saada toisiltaan vertaistukea.

Miten valmennussuunnitelmat ja harjoitukset toimitetaan minulle?

Valmennukset toimitetaan tilaussähköpostiin, josta ne on helppo tulostaa tai tallentaa omalle laitteelle.

Kuinka usein saan uuden valmennussuunnitelman tai harjoitusohjelman?

Yksittäin ostettu kuntosaliohjelma sisältää juuri sinulle suunnitellun ja personoidun valmennusohjelman valitsemallesi ajalle (4 viikkoa- 8 viikkoa.) 

Pidempiaikaisessa valmennuksessa kuntosaliohjelmamme päivittyvät neljän viikon välein automaattisesti, ja ohjelma toimitetaan sinulle viikon etuajassa.

Voinko mukauttaa valmennusohjelmaa omiin tarpeisiini?

Suosittelemme käyttämään suunnittelemaamme ohjelmaa. Jos jokin liike ei sovi sinulle kokeiltuasi ohjelmaa käytännössä, muokkaamme ohjelmaa kerran tarpeidesi ja toiveittesi mukaan sinulle sopivammaksi.

Voinko saada palautetta tekniikastani tai suorituksestani?

Olemme aina tukenasi valmennusten ajan. Etävalmennuksissa voit lähettää meille videon suorituksestasi ja annamme siitä palautetta henkilökohtaisesti.

Tarjoatteko ravintoneuvontaa tai ruokavalio-ohjeita?

Kyllä. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla: kysy@voittamaton.com.

Miten valmentajani tavoittaa, jos minulla on kysymyksiä tai tarvitsen tukea?

Valmentajan kanssa voi sopia etätapaamisen, jossa käytetään etäyhteyksiä. Lisäksi saat valmentajan kiinni sähköpostitse. Valmentajien sähköpostit löytyvät Ota yhteyttä sivulta.

Pidempiaikaisessa valmennuksessa voimme olla yhteydessä suoraan myös puhelimitse.

Miten valmennus huomioi mahdolliset loukkaantumiseni tai muut erityistarpeeni?

Valmentaja kysyy aina rajoitteista ja erityistarpeista alkukartoituksen aikana, jonka jälkeen valmentaja suunnittelee ohjelman alkukartoituksessa esille nousseiden asioiden pohjalta. Tapaturmia/loukkaantumisia voi sattua aina, siksi asiakkaalla tulee olla oma voimassaoleva tapaturmavakuutus, esimerkiksi yksilötaitoleireillä.

Onko olemassa takuuta, jos en ole tyytyväinen valmennukseen?

Valmennukset räätälöidään asiakkaalle sopiviksi. Toivomme, että olet avoin kertomaan valmennuksiin vaikuttavista tekijöistä meille rehellisesti. Jos olet noudattanut suunnitelmaa, niin olet varmasti kehittynyt. Muissa tapauksissa takuun saamiseksi asiakas sitoutuu perustelemaan kantansa keskustellen yrityksen kanssa harjoitteista ja tyytymättömyydestä.

Onko maksaminen turvallista?

Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Pääset lukemaan lisää maksamisesta alla olevan linkin kautta: https://voittamaton.com/sopimusehdot/

Voinko maksaa liikuntaeduilla?

Kehitämme jatkuvasti maksupalveluitamme. Tulevaisuudessa valmennuksiamme ja verkkokursseja pystyy maksamaan myös liikuntaseteleillä ja e-passilla. 

Millä maksutavoilla voin maksaa?

Voit maksaa maksukorteilla, verkkopankissa, mobilepay:lla, Pivo:lla, laskulla ja jousto laskulla/osamaksulla. Pääset lukemaan lisää maksamisesta alla olevan linkin kautta: https://voittamaton.com/sopimusehdot/.

Mistä löydän kuitin tilauksestani?

Löydät maksukuitin omalta tililtäsi tai sähköpostistasi. Jos haluat kuitin, etkä ole saanut sitä haltuusi, niin voit olla yhteydessä suoraan sähköpostitse osoitteeseen kysy@voittamaton.com. Saat aina halutessasi kuitin ostoksistasi.

Miten voin peruuttaa/irtisanoa jäsenyyteni?

Voit aina halutessasi peruuttaa jäsenyytesi omalta tililtä kuukauden irtisanomisajalla. Huom. Early-bird jäsenyyttä ei saa enää uusittua samaan hintaan, jos haluat peruuttaa/irtisanoa jäsenyytesi. Pääset lukemaan lisää sopimusehdoistamme alla olevan linkin kautta: https://voittamaton.com/sopimusehdot/.

Onko olemassa takuuta tai palautusoikeutta, jos en ole tyytyväinen verkkovalmennukseen?

Asiakkaan on hyvityksen saadakseen seurattava ohjeita ja hän on yrittänyt opiskelua aktiivisesti ja keskittyneesti. Hyvityksen saamiseksi asiakas sitoutuu perustelemaan kantansa keskustellen yrityksen kanssa harjoitteista. Pääset lukemaan lisää sopimusehdoistamme alla olevan linkin kautta: https://voittamaton.com/sopimusehdot/.