Yksittäinen koulutuspaketti sisältää videoluentoja, tehtäviä, harjoitteita ja ladattavaa materiaalia optimaaliseen suoriutumiseen vaikuttavasta aiheesta. Koulutuspaketti käsittelee aihealuetta laajasti, mutta tiivistetysti, yhdistellen teoriaa ja käytäntöä. Saat käyttöösi tietoa, jota voit hyödyntää tulevaisuudessa tavoitellessasi omaa huippuasi urheilijana tai vaikkapa työelämässä. 

Voittamaton suosittelee muistiinpanovälineiden hyödyntämistä valmennuskurssin aikana!

Uusi kurssi julkaistaan kuukausittain!

Voittamaton jäsenyys

Early-bird hinta: 4,99 € / kk

(norm. 14,99 € /kk)

Tule Voittamattomaksi.

Voittamaton kuukausijäsenyys on sinulle, joka olet tosissasi itsesi kehittämisestä. Paras investointi on investointi omaan kehitykseen!

  • Pääsy kaikkiin julkaistuihin verkkovalmennuksiin
  • Viikottaiset vinkit sähköpostiisi
  • Alennusta yksilövalmennuksesta
  • Kaikki tulevat testit, sisällöt ja harjoitusohjelmat

Verkkokurssit on toteutettu modernilla alustalla, joka toimii joka laitteella!
✔ Häiriötön opiskelutila ✔️ Tumma-tausta asetus ✔️ Selkeä navigointi

Usein kysytyt kysymykset

Verkkokurssit toimivat kaikilla nykyaikaisilla laitteilla (älypuhelimet, tabletit ja tietokoneet). Voit siis valita oppimisalustasi vapaasti oman mielen mukaan. Kurssialustamme on suunniteltu myös optimaaliseen mobiilikäyttöön!

Verkkokurssit ovat täydellinen vaihtoehto, mikäli aikataulusi on tiukka. Voit huoletta jättää kurssin käymisen tuonnemmaksi ja palata kun aikaa löytyy taas. Ostettua kurssia ei siis aikataulusyistä tarvitse palauttaa.

Jos olet uusi verkko-opiskelija, suosittelemme, että aloitat yhdellä kurssilla. Koska kurssit löytyvät aina sivuiltamme, voit aina palata ja jatkaa opintojasi yhdellä tai useammalla aihealueella.

Käy kurssiluettelossa selaamassa tarjontaamme. Vaikka se ei ole pakollista, suosittelemme aloittamaan starttikurssista, jotta saisit vankan pohjan ennen kuin tutustut tarkempiin kursseihin. Tavoitteiden asettaminen-kurssi on täydellinen ensimmäinen askel ennen siirtymistä spesifimmille kursseille.

Maksuton henkilökohtainen kurssineuvonta

Etkö vieläkään ole varma, mikä kurssi sopii sinulle? Ota rohkeasti yhteyttä meihin osoitteeseen kysy@voittamaton.com ja kerro taustastasi ja siitä, mitä toivot oppivasi. Voimme sitten antaa henkilökohtaista kurssineuvontaa.