1. Yleiset maksu- ja toimitusehdot

Verkkokaupan tuotteita myy Voittamaton Oy (Y-tunnus 3208279-2). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Kaikkien tuotteiden hintoihin on sisällytetty arvonlisävero. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin. 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.voittamaton.com.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistuksesta näet:

  • Alv-erittelyn
  • Tilauspäivän ja tilausnumeron
  • Tilauksen vanhenemispäivän
  • Maksutavan
  • Laskusi loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön ja nähdä tilaamasi valmennuspaketit.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Korttimaksut: Voit maksaa maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Verkkopankki: Voit maksaa myös verkkopankkitunnuksilla. Käytettävissä olevat pankit: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa. MobilePayn maksuehdot

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot
Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Palautukset

Verkkokoulutuspalvelutuotteilla (digitaalisella sisällöllä) ei ole kuluttajansuojalain mukaisesti peruutusoikeutta, jos palvelu on kokonaan suoritettu tai digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu asiakkaan annettua suostumuksensa toimittamisen aloittamiseen ja jos peruutusoikeuden puuttumisesta on kerrottu ennakkoon.

Verkkokaupan kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain 14 vuorokauden peruuttamisoikeus myös sähköiselle tuotteelle, mikäli hän ei ole kirjautunut menestyverkossa.com palveluun ja aloittanut palvelun käyttämistä. Asiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta sähköisten kirjojen, ladattavien oppaiden, verkkokurssien tai vastaavien palveluiden tilauksissa, jos tilatun tuotteen lähetys tai toimitus on käynnistynyt eli mikäli asiakas on kirjautunut menestyverkossa.com palveluun ja kurssille tai ladannut ladattavan tuotteen.

Jos asiakas on maksanut tilauksen hyväksyen nämä toimitusehdot, hän on siten hyväksynyt peruuttamisoikeuden menettämisen. (Kuluttajansuojalaki 16 §)

Voittamaton Oy:n verkkokursseihin liittyy tyytyväisyystakuu, joka ei tarkoita samaa kuin kuluttajansuojalain mukainen peruuttamisoikeus. Asiakkaan on hyvityksen saadakseen seurattava ohjeita ja hän on yrittänyt opiskelua aktiivisesti ja keskittyneesti. Hyvityksen saamiseksi asiakas sitoutuu perustelemaan kantansa keskustellen yrityksen kanssa harjoitteista. Hyvitys tarkoittaa viimeksi maksetun kurssihinnan palautusta 100% asiakkaan tilille.

Ongelmatilanteet

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, palvelu tai asiakas ei ole saanut tilaamaansa tuotetta tai palvelua, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen luukkola@voittamaton.com

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Voittamaton Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Voittamaton Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Verkkokurssivalmennuksien ehdot

Voittamaton Oy:n nettivalmennuksiin voivat osallistua täysi-ikäiset henkilöt, joiden terveydentila hyvä. Alaikäisten osalta huoltaja voi omalla vastuullaan  hyväksyä valmennukseen osallistumisen huollettavansa puolesta. Huoltaja vastaa viime kädessä jäsenyyteen perustuvista maksuvelvoitteista. Jäsenyyden alaikäraja on kolmetoista (13) vuotta.

Verkkokurssivalmennuksen paketit ovat käytössäsi maksamisen jälkeen yhden (1) vuoden. Vuoden jälkeen verkkokurssi on uusittava ja ostettava uudelleen. 

Toimitus- ja maksukäytäntö

Tuotteen ostamiseksi sinun tulee kirjautua voittamaton.com sivustolle ja täyttää henkilötietosi. Kirjautumisen jälkeen saat mahdollisuuden ostaa verkkokurssivalmennuksia ja tuotteen maksettuasi saat materiaalit käyttöösi voittamaton.com -verkkoalustalla. Tuotteiden voimassaoloaika maksun jälkeen on yksi (1) vuosi, jonka jälkeen tilaus pitää uusia. 

YHTEYSTIEDOT

Voittamaton Oy
Korkeakoskentie 27 D11
40500, Jyväskylä